Rainbow Six Siege, ik durf te stellen dat het één van de betere tactische shooters is op de markt. En hij is lekker lang houdbaar want na seizoen 1 komt natuurlijk seizoen 2.

Ubisoft heeft onthult wat er allemaal in de seizoenspas van Year 2 te vinden is en je kan hem al aanschaffen. Als je deze pass koopt dan heb je tot 7 februari 2018 een VIP premium membership. Je krijgt daarin acht nieuwe operators, acht exclusieve headgear aanpassingen, acht uniformen, de R6 Carbon charm die je aan je wapen kan hangen en 600 Credits die je in de game kan uitgeven.

Deze acht operators krijg je sowieso gratis en een week eerder. Andere spelers hebben de week daarna de mogelijkheid om ze met ingame credits aan te schaffen. Ze zetten hiermee de methode die men nu in de game toepast voort.

r6-seizoen-2Natuurlijk zijn we het meest nieuwsgierig naar de nieuwe operators. Zoals altijd laat Ubisoft daar niet veel over los maar we zien wel al waar ze vandaan gaan komen en kunnen we dus speculeren. Op de afbeelding zien we achtereenvolgens de vlaggen van Spanje, Hong Kong , Polen en Zuid-Korea.

Operators

220px-emblem_of_the_spanish_national_police_corps_special_group_of_operations-svg1Als we even wat onderzoek doen dan zou het in het geval van Spanje kunnen gaan om de Grupo Especial de Operaciones (Special Operations Group). Zij zijn een onderdeel van de Spaanse Nationale Politie en gespecialiseerd in het beschermen van VIP’s en in het uitvoeren antiterrorisme acties. De GEO is een onderdeel van het ATLAS netwerk waar alle antiterrorisme eenheden in de Europese Unie onderdeel van zijn.

842b2321d81d9cfb40919b6dabd8aa641In Polen vinden we de JW GROM (Grupa Reagowania Operacyjno-Manewroweg). Een naam die in het Pools donder betekent.

Hong Kong kent de  Special Duties Unit (SDU 特別任務連, Bijnaam Flying Tigers 飛虎隊) die ook wel bekend staan onder de naam “5 minute Response Unit”.

south-korea-707th-special-mission-battalion1Tenslotte komen we bij Zuid-Korea terecht die het 707th Special Mission Battalion kent. Deze speciale troepen vallen onder het Koreaanse leger.

Of dit de nieuwe operators gaan worden blijft natuurlijk gissen. Rainbow Six Siege kent een wisselende populariteit met pieken tijdens het introduceren van de nieuwe operators. De laatste update genaamd ‘Red Crow’ had Japanse Special Forces in zich.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties