EA Originals is inmiddels al een tijdje bezig. Dit programma van Electronic Arts geeft producenten van indiegames de kans om hun games uit te brengen voor het grote publiek. Sea of Solitude is één van de games die uitkomt met behulp van het EA Originals programma.

EA Originals

Ook de indie Unravel kun je van dit programma kennen. Deze game is eerder in 2016 gelanceerd en deze hebben wij uiteraard getest. EA Originals is opgezet voor de producenten van artistieke indiegames. Vaak is het lastig voor hen om een uitgever te vinden en met dit programma probeert EA de ontwerpers tegemoet te komen. Sea of Solitude zal nu nummer drie worden in de lijst van artistieke games die EA uitbrengt.

Het verhaal

In Sea of Solitude kunnen mensen in een monster veranderen wanneer ze te eenzaam zijn. En dat is precies wat er met Kay is gebeurd. Jij moet Kay helpen om weer terug te veranderen in een normaal mens. Maar tijdens haar reis ontdekt Kay dat monsters niet haar grootste vijand zijn.

In de bovenstaande gameplay krijg je in ieder geval een goede indruk van de game. Het verklapt niet te veel, maar het maakt je toch benieuwd naar hoe deze game zal uitpakken.

Over Sea of Solitude is verder nog niet zo veel informatie bekend. Ja, de game gaat uitgebracht worden. Maar voor welke platforms dit is en wanneer de game zal komen is helaas nog niet bekend.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de game. Het is leuk dat EA op deze manier ook kleinere projecten wil ondersteunen. Ik vond Unravel zeker een succes en ook over Fe hoor ik hele positieve geluiden. Daarom zie ik graag hoe Sea of Solitude uit zal pakken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments