Sea of Thieves lanceert het Festival of Giving

'Geef, en je zult krijgen, meer dan je vast kunt houden! Want zo veel als jij aan anderen geeft ...'

Deze week gaat in Sea of Thieves het Festival of Giving van start. Heb jij het in je om een twaalftal goede daden te verrichten?

De december maand staat ook bij Sea of Thieves in het teken van liefde en geven. Waar normaal het motto luidt ‘zoek en gij vult vinden (en nemen)’, wordt je komende weken extra beloond als je eens een captains chest afstaat. Dat zal bij menig piraat leiden tot enige identiteitscrisis, maar daar moet je dan maar even overheen stappen. De beloningen voor liefdadigheid zijn namelijk niet mis. Tijd om de strijdbijl dus te begraven en even te kijken wat je allemaal komende weken binnen kunt harken door er voor je naasten in de server te zijn.

12 deeds of giving

Iedere dag zal er komende weken een nieuw event voor de spelers klaar staan. Het voltooien van de events levert een aantal nieuwe items op, zoals Eastern Winds Jade Equipment and Instrument Sets. Een paar mooie setjes als je het mij vraagt.

Ook staan er weer zogenaamde Guilded Voyages voor je klaar. Deze kun je in het tavern ophalen en leveren je grote hoeveelheden loot op. Je kunt er uiteraard voor kiezen om deze loot zelf te cashen, maar je wordt extra beloond als het je komende weken lukt om een 50-tal chests door een andere crew in te laten leveren. Lukt dit? Dan unlock je ook nog eens extra items, zoals een Spyglass, Tankard en Speaking Trumpet. Zeker interessant voor de completionists onder ons, want deze set is geheel in de Gold Hoarder stijl en past dus mooi bij je ship set en Gold Hoarder outfit.

IJskoud de beste

Naast geven en nemen staat deze update ook in het teken van de winter. Zo kun je een complete ship set in winterse stijl aanschaffen. Ook kun je allerlei andere ijskoude items vrijspelen of aanschaffen.

Naast al hetgeen in-game vrijgespeeld en aangeschaft kan worden, zullen er komende weken ook weer een flink aantal Twitch Drops georganiseerd worden. vandaag begint de eerste reeks van 5 dagen en kun je bovenstaande outfit verdienen. Hoe? Door je Xbox account aan Sea of Thieves te linken en dan dagelijks even 20 minuten een SoT stream te bekijken. Vermakelijk en een kleine moeite voor zo’n kekke outfit.

Ben je op zoek naar piraten die samen met jou Sea of Thieves willen spelen? Join dan gerust onze Discord en bezoek het SoT subkanaal. Ook is er een hele gezellige Nederlandstalige app groep, waar dagelijks oproepen gedaan worden om samen te gamen. Ben je nieuw op de Xbox of zou je Sea of Thieves wel eens willen spelen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Lees dan dit artikel om goed voorbereid je eerste stappen in Sea of Thieves te kunnen zetten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments