Saints Row 2 nu backwards compatible!

Saints Row 2 viert vandaag zijn 10-jarig jubileum en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zoals je kunt zien is de game vanaf nu backwards compatible.

Back to Stillwater?

Vandaag is aangekondigd dat de game nu ook op de Xbox One te bespelen is via het backwards compatibility programma. Net zoals alle andere games die hier deel van uitmaken kun je dus de oude disc in je console stoppen en direct beginnen met spelen. Mocht je de game niet meer hebben dan zal deze ook vast wel in de budgetbak bij een winkel in de buurt te vinden zijn. Je kunt hem natuurlijk ook voor een tientje digitaal bemachtigen.

Het is overigens alweer vijf jaar geleden dat er een volledige Saints Row game is uitgebracht, met deel vier als laatste in 2013 (en Gat Out Of Hell in 2015 als standalone uitbreiding). Vorig jaar is natuurlijk Agents of Mayhem gelanceerd, een soort spirituele opvolger, maar een heel groot succes is dat helaas niet geworden. Betekent dit dat we binnenkort weer aan de slag mogen met een volledige nieuwe Saints Row? Of slaat THQ Nordic straks een hele andere weg in en komen ze met een nieuwe IP? Ik ben erg benieuwd… jij?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties