GSC Game World heeft meer tijd nodig.

Helaas, een van de pareltjes van het voorjaar wordt een goede 7 maanden uitgesteld. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl zou eigenlijk op 28 april verschijnen en wel direct in de Game Pass. Het Oekraïense GSC Game World heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben omdat de game nog niet helemaal voldoet aan de visie van de studio. Daarnaast zou de huidige staat van de game op technisch vlak ook nog niet helemaal voldoen aan hetgeen GSC voor ogen heeft. Zelfs de Sint hoef je dit jaar niet lief aan te kijken, pas op 8 december wordt Heart of Chernobyl uitgebracht. Daar ga je met je goede gedrag.

In een verklaring geeft GSC aan dat voor hen Stalker het grootste project ooit is. Ze zijn ervan overtuigd dat het ontwikkelteam alle tijd moet nemen die het nodig heeft, vooral ook vanwege de omvang van het project. Hoewel eerdere games uit de S.T.A.L.K.E.R.-serie zeer de moeite waren, lieten de productiekwaliteiten wel te wensen over. Ik heb er dan ook niks op tegen dat de studio wat extra tijd neemt. Het is wel opvallend dat ze onlangs met NFT’s op de proppen kwamen, waarvan ze een paar dagen later al aangaven dat ze deze toch weer uit de game zouden slopen. Daar hebben ze echt geen acht maanden voor nodig, maar het draagt misschien wel bij aan de keuze die ze nu hebben gemaakt.

Bovendien hadden we eigenlijk nog maar weinig van deze titel gezien. Een hele sfeervolle trailer van een half jaar geleden en een paar nieuwe screenshots van een maand geleden. Dus als je het mij en Anatoly Dyatlov vraagt is december zo’n slecht idee nog niet.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
8 maanden geleden

En nu, begrijpelijkerwijs, nog later.

Last edited 8 maanden geleden by Dynko