Ruimteschepen bouwen met Kerbal Space Program op je Xbox

Nog een paar nachtjes slapen en dan is ‘ie er eindelijk! Vanaf 16 januari is Kerbal Space Program Enhanced Edition beschikbaar in de store. 

Voor de mensen die niet weten wat Kerbal Space Program is: het doel is om de gekste ruimteschepen te maken en deze vervolgens ook te lanceren. Wanneer het eindelijk na poging 122 gelukt is, spring je natuurlijk een gat in de lucht en ben je een stapje dichterbij om samen met de Kerbels de ruimte te veroveren.

Kerbal Space Program Enhanced Edition is dé  nieuwe console versie die ontwikkeld is door het ervaren team van BlitWorks. Voor de Enhanced Edition zijn er een aantal exclusieve features toegevoegd waaronder een verbeterde en geoptimaliseerde UI en de toevoeging van een nieuwe besturingsschema voor het manoeuvreren van de nodes. Ook zijn er drie volledig vernieuwde controller presets (Cursor, Radial en Simplified) toegevoegd.

Verder bevat Kerbal Space Program Enhanced Edition de KSP 1.2.2. “Loud and Clear” update. Deze update bevat onder andere een hele rits aan verbeteringen en nieuwe features die er voor zorgen dat de algehele game-ervaring speciaal voor de console is verbeterd. Zo is er een CommNett, KerbNett en een vernieuwd brandstofsysteem geïntroduceerd.

De ontwikkelaars van deze game staan overigens nog steeds achter een eerdere belofte die ze hebben gemaakt. De eigenaren van de eerdere uitgebrachte Kerbal Space Program kunnen deze versie kosteloos omwisselen voor de Kerbal Space Program Enhanced Edition. De Enhanced Edition zal in je game bibliotheek verschijnen als een volledige nieuwe game. Dit betekent dat er geen saved games van je vorige Kerbal Space Program verloren zal gaan. Ook kun je alle achievements voor de Enhanced Edition overnieuw halen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties