Riders Republic brengt extreme sports in een massive multiplayer

Weer een nieuwe IP die tijdens het Ubisoft Forward event werd getoond. Riders Republic, de nieuwe massive multiplayer outdoor sports playground ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is vanaf 25 februari 2021 verkrijgbaar

Riders Republic nodigt spelers uit om extreme sporten te ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings.

Wanneer spelers de levendige open wereld ontdekken, solo of met vrienden, zijn ze continu omringd door andere sporters. Van dorre canyons tot besneeuwde bergen, Riders Republic stelt spelers in staat om enkele van de meest magnifieke bestemmingen op aarde te ontdekken. De Amerikaanse nationale parken, Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn nagebouwd en op fantasierijke wijze samengesmolten om een levendige sportspeeltuin te creëren.

Spelers personaliseren hun eigen personage en maken naam voor zichzelf in tal van sporten in de carrièremodus. Dat betekent in de meeste gevallen ook extreme outfits en natuurlijk (waar zouden we zijn zonder dit prachtige onderdeel) rare dansjes. Je bent dus klaar om de game in verscheidene multiplayermodi met of tegen vrienden te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments