Ubisoft kondigt seizoen 4 voor Riders Republic aan

Gisterenavond werd Ubisoft Forward uitgezonden. Deze show heeft de nodige nieuwtjes gebracht. Wat zijn we over Riders Republic te weten gekomen?

Inmiddels is Riders Republic alweer een jaartje op de Xbox te spelen. Een waar ik zelf blij door verrast werd. In november 2021 schreef ik er het volgende over:

Riders Republic biedt een enorme open-wereld waar je, samen of alleen, met je wingsuit, mountainbike of snowboard door heen kunt knallen. Aan deze wereld valt genoeg op te merken. Van textures die trager inladen dan jij je voortbeweegt, besturing die soms niet helemaal soepel aanvoelt tot aan zeer irritante dialogen. Deze en andere kritieken verdwijnen echter als sneeuw voor de zon, wanneer je door de tutorial heen bent en je realiseert dat je overal kunt gaan en staan waar je wilt en hoe je wilt. Riders Republic biedt één grote speeltuin met heel veel verschillende attracties, waar tientallen uren aan speelplezier in gestopt kunnen worden. Exploratie afgewisseld met een heel scala een PvP en PvE events met een enorme hoeveelheid aan variatie. Je zult al snel niet meer merken dat de game hier en daar wat rough around the edges aanvoelt en wellicht niet helemaal next-gen oogt. In Riders Republic blijf je hangen met het gevoel dat je weer eens een echte game aan het spelen bent. Vooralsnog kan ik daar na 25 uur spelen nog geen genoeg van krijgen! 

Ubisoft is de game na launch flink blijven ondersteunen. Met seizoen 4 voor de deur worden er weer een aantal nieuwe events toegevoegd. In bovenstaande trailer zien we de BMX geïntroduceerd worden en kunnen spelers een nieuw gebied gaan verkennen. Ook is er een nieuwe career toegevoegd en kun je met de BMX een scala aan nieuwe tricks gaan proberen. Uiteraard kun je weer nieuwe gear en outfits vrijspelen.

Het 4e seizoen van Riders Republic is vanaf 14 september 2022 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments