Wij kregen exclusief uit het prachtige Milaan te horen dat vandaag de gameplay video is vrijgegeven van het spel RIDE, Milestone’s eerste eigen game. Deze video neemt je mee door het Sierra Nevada berggebied zittend op het racemonster met de naam Aprilia RSV4 R ABS.

Screenshot_Sonora_Aprilia1

De Sierra Nevada in de Verenigde Staten staat bekend om zijn prachtige bergpassen. De wegen zijn afwisselend en nemen je mee door de valleien van de Sierra Nevada, met spannende uitdagingen zoals snelle stukken in de bosgebieden en scherpe bochten in de bergen. De Sonora pas verbindt Sonora in het westen met Bridgeport in het oosten. De route kent extreem steile stukken met een helling van meer dan 8% over het grootste gedeelte van de route en maar liefst een maximum van 26%. Dus kijk uit dat je niet van de weg af komt. Het stuk laat je over verraderlijke wegen rijden tussen Kennedy Meadows en Leavitt Meadows. De Aprilia RSV4 R ABS is een monster machine en het nemen van deze route op dit stukje techniek is simpelweg adembenemend.

RIDE is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het Xbox 360 games- en entertainmentsysteem van Microsoft, Windows PC, PlayStation®4 and PlayStation®.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties