Review: Dark Nights with Poe en Munro – een interactieve serie op je Xbox

In het genre interactieve films verscheen afgelopen week Dark Nights With Poe en Munro. Deze episodische FMV game komt uit de koker van D’Avekki Studios. De liefhebbers zullen deze studio onder andere kennen van games als The Infectious Madness of Doctor Dekker en The Shapeshifting Detective. Weet deze nieuwe titel net zo aan te spreken als haar voorgangers?

Voor een interactieve film is een deel van onze redactie altijd wel te porren. Aan de digitale tafel zijn dit keer community members YazNL en Plien aangeschoven en samen met redactieleden Niels en Rik besproken zij hun bevindingen. En dat zijn er nogal wat, want Poe and Munro is op meerdere vlakken hit and miss. Tenminste wat hun betreft. Benieuwd of deze game ook iets voor jou is? Check dan nu bovenstaande videoreview!

RECENSIES OVERZICHT
Review: Dark Nights with Poe en Munro
7.0
review-dark-nights-with-poe-en-munro-een-interactieve-serie-op-je-xboxDark Nights with Poe and Munro is een interactieve film die door D'Avekki Studios ontwikkeld is. Deze interactieve film is op je Xbox te spelen en kent een aantal interessante verhaallijnen die in episodes aangeboden worden. Op een aantal vlakken weet de game uit te blinken, maar is de verhaallijn soms ook wat vaag en de keuzemogelijkheden die je als speler kunt maken niet altijd duidelijk. Liefhebbers van het genre zullen voor 13 euro echter een prima game in huis halen die ook enige herspeelbaarheidswaarde kent. <br> </br> <b>Plus</b></br> + FMV <br> + Grappige en onvoorspelbare dialogen<br> + Herspeelbaar <br> + Muziek <br> + Leuke dynamiek tussen Poe en Munro <br> + Belichting </br> + Ruimte voor eigen invulling van de gebeurtenissen die plaatsvinden </br> </br> <b>Min</b></br> - Verhaal soms onnavolgbaar <br> - Niet duidelijk wat voor keuze je precies maakt <br> - Inzicht in relatie(geschiedenis) tussen de characters <br>
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments