Zegt de naam Vince Zampella je iets? Misschien niet. En DICE? Doet dat een belletje rinkelen?

Laten we die twee eens samenbrengen. Dat moet men bij EA gedacht hebben. Vince Zampella is de baas achter Apex Legends, Titanfall en Star Wars Jedi: Fallen Order oftewel de baas bij Respawn. Die rol krijgt uitbreiding. Want hij mag nu ook ‘head coach’ bij DICE LA gaan spelen.

DICE LA is nogal onbekend. Het bestaat nu zes jaar als een ondersteunende studio voor games van DICE en andere EA studio’s. Een eigen game hebben ze nog niet gebouwd. Nu gaat Vince aan de slag om DICE LA in een studio die zelf games ontwikkeld te veranderen.

We willen het een nieuw imago gaan geven. We willen dat mensen zeggen: ‘Dat is de richting die je in moet om nieuwe content te maken’. Ze hebben een beetje de naam dat ze een support studio voor DICE Stockholm zijn. Ik denk dat rebranding belangrijk is om mensen zover te krijgen dat ze denken: “Hey, kom hier werken. We gaan geweldige dingen doen”.

Vince Zampella

Nu is de grote vraag: Waar werkt DICE LA dan aan? Gaat er een nieuwe Medal of Honor komen? Of is er iets totaal nieuws in de koker te vinden? We houden ze in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties