Het is het seizoen van de remakes. Dead Island, Batman, we zien ze allemaal verbeterd terug op de One.

De volgende in de rij is Resident Evil 5 die vanaf 28 juni digitaal te spelen is en op 12 juli nog een fysieke release gaat krijgen. Deze HD versie bevat een volledige campaign en multiplayer modes. Je kan met een vrienden samen via een split-screen of via online co-op gaan spelen. Deze versie heeft ook alle add-ons die er ooit voor uitgebracht zijn zoals “Lost in Nightmares” en “Desperate Escape”. Als extra is nu ook de No Mercy mode in de game gebouwd. Deze laatste mode laat door de kracht van de current-gen machines grote groepen vijanden los op de spelers.

RE5

Hij komt ook met de nieuwe “The Mercenaries United”-modus, die twee bij de fans geliefde modi combineert voor een nog intensere ervaring: The Mercenaries en The Mercenaries Reunion.

Met deze 2e heruitgave van de Resident Evil serie viert men het 20-jarig bestaan van de serie. Eerder was er al een remake van Resident Evil 4 en deel 6 staat nog op de lijst om ook uit te komen. Ook is er een HD remake gepland van Resident Evil 2 en komt 21 juni de team-based shooter Umbrella Corps uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments