Op het NeoGAF forum verschijnen vaak allerlei leaks en redelijk vaak blijkt het uiteindelijk ook waar te zijn. Dit keer gaat het om Star Wars: Battlefront waar nog geen releasedatum van bekend is gemaakt. Daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn.

Mensen op NeoGAF deden melding van een bepaald zinnetje in een source code van de Star Wars website. Officieel hebben EA en DICE nog niets aangekondigd, maar het volgende staat in de source code:

The latest news and updates for Star Wars™ Battlefront . Available November 17, 2015 for PlayStation 4, Xbox One and PC.

De kans is aardig groot dat EA zeer binnenkort de releasedatum officieel zal aankondigen. Naast dit nieuws is er ook een eerste screenshot vrijgegeven van de game en is het via een tweet bekend gemaakt dat deelnemers van het Star Wars Celebration evenement morgen de eerste gameplay beelden zullen zien van Star Wars: Battlefront. Helaas lijkt het er dus op dat wij arme online kijkertjes het weer met een CG (computer generated) trailer moeten doen en enkel kunnen hopen op eventueel gelekte gameplay footage. Het zou een grote teleurstelling zijn als dit het geval is en dan druk ik me nog zacht uit.

Vanavond werd ook de trailer van de nieuwe Star Wars film vrijgegeven en op het eind is een kort nieuw stukje van Star Wars: Battlefront te zien. Insiders beweren dat de game er in-game echt zo uit ziet. De tijd zal het leren zullen we maar zeggen. Check het stukje footage van Battlefront en de eerste screenshot hieronder.

swbf_newsmedia_headerixj98

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties