De maand december is begonnen en dat betekent dat we binnenkort mogen genieten van de eerste trailer van de nieuwe GTA. En we hebben goed nieuws want we weten ondertussen wanneer het zo ver is!

Omcirkel de datum van aanstaande dinsdag 5 december maar in je agenda, want dan weten we na 10 jaar wachten wanneer we de eerste trailer van de nieuwe Grand Theft Auto mogen bewonderen. Dit heeft Rockstar Games zojuist laten weten via X. De trailer moet om 9AM ET online staan. Dit betekent voor ons in Nederland dat we om 15:00 onze ogen uit mogen kijken en onze langverwachte droom eindelijk werkelijkheid wordt.

Of het echt gaat om GTA VI, of een andere naam dat blijft natuurlijk nog even afwachten. Wel is de verwachting dat we terug gaan naar de stranden en art deco buurten van Miami. Rockstar liet begin november weten dat de trailer van de volgende GTA op de planning stond voor begin december. Nu weten we dus wanneer dat is en met nog vier nachtjes slapen wordt het voor ons gamers tijd om ons voor te bereiden op de grootste game onthulling van het jaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties