Begin mei mogen we los met Arkane’s nieuwste creatie; Redfall. Uitgever Bethesda was zo vriendelijk om ons uit te leggen wat je allemaal nodig hebt om de game te kunnen spelen, waaronder een constante internetverbinding. Als dat maar goed gaat…

Redfall gaat Arkane’s poging worden om iets compleet nieuws te doen. Waar ze voorheen voornamelijk lineaire singleplayer titels maakten, daar gaan ze met Redfall juist voor een open wereld en co-op gameplay, al zal de game ook nog altijd volledig solo te spelen zijn.

Dit solo spelen zal echter niet helemaal gaan zoals anders. Redfall vereist namelijk dat spelers een constante internetverbinding hebben, iets dat in het verleden bij andere games regelmatig mis ging en waar spelers dan ook niet heel enthousiast op reageren. Velen zijn bang dat er enorme serverproblemen aanwezig zullen zijn bij de launch en eerlijk is eerlijk, dit is ook vaker wel dan niet zo. Laten we hopen dat Arkane en Bethesda de uitzondering gaan zijn.

Oh, en mocht je de game willen gaan spelen, maak dan alvast een Bethesda.net account aan als je dat nog niet hebt, want die heb je namelijk ook nodig om de game te kunnen spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments