Realistisch Amsterdam in Call of Duty: MWII

Ja, ja, we zijn een beetje laat maar voor diegene die het gemist hebben. We hebben een stukje Nederland in de morgen uitkomende Call of Duty die zeer realistisch is.

Amsterdam is in films geen vreemdeling. Ocean’s Twelve, Hitman’s Bodyguard en ga zo maar door. In Hollywood is Amsterdam een gewilde plek. Zeker de karakteristieke grachten en natuurlijk het Red Light District is voor buitenlanders een bekend punt.

In Call of Duty: Modern Warfare II kan je nu ook in Amsterdam rond gaan lopen. Iets wat al eerder in Black Ops Cold War ook gebeurde. In de campaign ben je een hitman die op de Wallen een operatie moet uitvoeren. Om, voor de bekenden van de omgeving, precies te zijn, zie je in de beelden dat je uit de Kreupelsteeg loopt en vervolgens op de Oudezijds Voorburgwal verder wandelt. Daar tegenover ligt het Oudekerksplein met een tot in detail nagemaakte Oude Kerk. Veel details zien we terug. Fietsen op de brug, een No Alcohol actie die echt heeft plaats gevonden en een rondvaartboot die langs vaart.

Op YT zien we veel lovende reacties van onder anders mensen die daar in de buurt wonen en verbaasd zijn over de vele details die kloppend zijn neergezet en heeft Dan Allen Gaming ook de hieronder getoonde vergelijkingsvideo gemaakt

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties