Rainbow Six Siege gaat voor roze

Het is 1 april. Tijd voor flauwe grappen en het moment dat we zien hoe slecht en flauw onze marketingbureau’s wel niet zijn met hun overduidelijk doorzichtige ideeën. Dit kon Rainbow Six Siege niet voorbij laten gaan. Maar is het een grap? Of toch heel serieus?

Ben je niet van de kleur roze, heb je niks met regenbogen of hou je niet zo van eenhoorns, dan moet je Rainbow Six maar een weekje overslaan. Maar ga je er los op, dan heb je de komende week de tijd van je leven.

Vandaag start het tijdelijke Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-event Rainbow is Magic. Het event staat in het teken van een kritieke missie: het bevrijden van een teddybeer uit de handen van malicieuze kidnappers op een alternatieve versie van de klassieke map: Plane. Ter ere van 1 april worden 17 exclusieve items aan de game toegevoegd die alles te maken hebben met speelgoed, eenhoorns en tactische schattigheid. Rainbow is Magic bevat volledige outfits voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

Voor deze extreem gevaarlijke missie zijn 13 operators opnieuw uitgevonden in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies. Spelers kiezen uit Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka.

Zet je schrap voor exclusieve, tijdelijk te verkrijgen customization items in de Magic Collection Packs. Spelers die tijdens het event inloggen, ontvangen één Magic Collection Pack gratis en hebben de mogelijkheid om er meer te verdienen door Ubisoft Club-uitdagingen te voltooien. Tevens zijn de Magic Collection Packs verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties