Rainbow Six Siege Free Weekend morgen van start

Wie heeft Rainbow Six Siege nou nog niet gespeeld? Weinig mensen vermoed ik. Maar goed, behoor je tot die weinigen, dan komt er weer een vrij weekend aan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis te spelen tijdens het Free Weekend van 14 tot en met 17 februari. Nieuwkomers sluiten zich aan bij de Rainbow Six Siege-community, die reeds meer dan 40 miljoen spelers telt. Daarnaast zijn er vanaf vandaag kortingen tot wel 60% op Rainbow Six Siege titels.

Ook is er meer info over de nieuwe edities ter ondersteuning van de start van Year 4. De nieuwe Standard, Deluxe, Gold en Ultimate Editions zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en alle huidige Year 4 edities krijgen een prijsverlaging.

Operation Burnt Horizon

De volledige aankondiging van het eerste seizoen van Year 4, Operation Burnt Horizon, vindt plaats in Montreal tijdens de Six Invitational 2019 op zondag 17 februari. Bekijk deze aankondiging live om 19:30 via https://www.twitch.tv/rainbow6

Burnt Horizon neemt ons mee Down Under naar onze Australische vrienden. Hey mate, time to BBQ!. Ontmoet de twee nieuwe Operators van de SASR, Mozzie en Gridlock waarbij de defender een apparaat op de grond plaatst die vijandelijk drones overneemt.De attacker is specifiek op rondsluipende defenders gericht. Hij plaatst een web op de grond die een melding geeft als een tegenstander eroverheen wandelt. We gaan spelen op een nieuwe map Outback spelen in een verlaten tankstation.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments