Project Cars 2 heeft een releasedatum

Stap jij straks achter het stuur in deze game?

Het najaar lijkt vol te gaan zitten met racegames. Met Microsofts Forza 7 en EA’s Need for Speed Payback kunnen we ons geluk al niet op. Maar er was natuurlijk ook nog Bandai Namco’s Project Cars 2 en die laatste heeft zojuist een releasedatum en een verbluffende nieuwe trailer in 4K gekregen.

Laten we beginnen met de trailer die ons een topje van de ijsberg laat zien. De belangrijkste feature van de game wordt de career mode. Hierin kunnen spelers zelf kiezen met wat voor auto ze rijden, of dit nu een kart is of een premium racebak. Spelers kunnen zich daarnaast specialiseren in één bepaalde motorsport, of in meerdere.

Daarnaast heeft Bandai Namco Multi Class Racing aangekondigd. Volgens Bandai een veelgevraagde feature van fans. Met Multi Class Racing kunnen spelers met een klasse naar keuze rijden tegen andere klassen. In elke auto, waar dan ook, wanneer dan ook. En on- of offline, het kan allemaal!

Project Cars 2 kent daarnaast een 24-uurs weercyclus wat ervoor zorgt dat de rijomstandigheden op de tracks kunnen worden beïnvloed. Project Cars 2 zal 22 september verschijnen voor de Xbox One. Wie de game in de pre-order zet of koopt op de dag van release krijgt van ontwikkelaar Slightly Mad Studios een paar extra in-game cadeautjes.

Kijken jullie uit naar Project Cars 2?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments