Pretpark simulator Park Beyond krijgt grote kwaliteitsupdate

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Limbic Entertainment brengen later deze week de gratis 2.0-update voor Park Beyond uit. Wat mogen spelers van de nieuwe update verwachten?

Afgelopen zomer kwam Park Beyond uit. Ook op de redactie hebben we van deze game genoten, maar hadden we wel wat commentaar. Zo heb je in de XBNL-review van Domingo kunnen lezen dat er lange laadtijden waren, performance problemen en de camera en besturing ook niet optimaal waren. Deze problemen en andere verbeteringen moeten in de gratis 2.0 update opgelost. In het persbericht van de uitgever lezen we het volgende:

Dankzij feedback van de community introduceert de 2.0-patch verbeteringen aan onder meer performance optimalisatie, cameragedrag, het creëren van achtbanen, plaatsen van elementen en meer.
De gratis update introduceert ook het ‘Parks and Prefabs sharing platform’ via mod.io. Van het kleinste decorelement, aangepaste winkels en attracties tot volledige pretparken; spelers kunnen hun creaties met vrienden en de hele wereld delen via het “Community Content” menu.

Met het lanceren van de 2.0 update wordt er ook nieuwe content toegevoegd, namelijk de eerste themawereld ‘Beyond eXtreme‘. Deze nieuwe content brengt extreme sporten naar elk park brengt aan de hand van twee missies, gekke entertainers, nieuwe attracties en een hoop items om de meest explosieve sfeer voor bezoekers te creëren. Beyond eXtreme maakt deel uit van de Annual Pass en is ook apart verkrijgbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties