Je hebt dom, dommer en te dom om te pissen. Deze agent maakt het begrip ‘dom om te pissen’ waar. Hij kreeg het namelijk voor elkaar om ontslagen te worden vanwege zijn de bovenstaande schokkende uitlatingen op Xbox Live.

De politieagent, genaamd Michael Slater, zei namelijk letterlijk: “Ik krijg betaald om negers zoals jij in elkaar te slaan”. Jammer genoeg voor deze agent had deze neger alles opgenomen via zijn Sony cassette recorder. Dit krijg je dus wanneer dommer om te pissen, slim ontmoet.

De headlines in Amerika liegen er niet om:

A Deputy from the Jackson County Sheriff’s Office has been fired after he was filmed making threats against an opponent during a round of Call of Duty: Advanced Warfare.

In het filmpje die hieronder te zien is (wees gewaarschuwd, wordt erg veel racistisch in gescholden), kan je horen dat de agent zijn voor- en achternaam zegt plus zijn badge-nummer. De man die David heet en voor de gein altijd filmpjes op het internet zet, verklaart in de onderstaande video dat hij gewoon een filmpje aan het opnemen was toen dit gebeurde. David geeft ook eerlijk toe dat dit een grapje is. Als je het filmpje bekijkt, hoor je dat David de boel behoorlijk op aan het naaien is en dat hij dreigt familieleden van deze politieagent te verkrachten. Dat de agent zich nooit tot dit gedrag had moeten laten verleiden is duidelijk, maar David lokt het ook wel uit.

De PR-vrouw van de sheriff’s office verklaarde het volgende

it was indeed Slater making the threats on the video, and that he was “terminated immediately after the sheriff became aware of the video”.

De politie agent is ontslagen.

 Pas op!! (schokkend!)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties