Pokémon-achtige game Temtem nu beschikbaar op Xbox

Ben je op zoek naar een Pokémon-achtige ervaring op de Xbox? Check dan de Launch Trailer van Temtem en laat je verrassen!

Temtem is vanaf vandaag op de Xbox te spelen. Een game die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje heb staan. De game heeft zonder twijfel veel weg van de Pokémon games die je van Nintendo kent. Maar er zijn een aantal belangrijke verschillen, waar ik in de review die volgende online komt nader op in zal gaan.

Temtem is een MMO ‘creature collection’ game. Spelers gaan op avontuur uit in Airborne Archipelago om samen met anderen Temtem’s te vangen. Dit is natuurlijk een belangrijk verschil ten opzichte van de Pokémon games. Je kunt Temtem alleen én samen met (heel veel) anderen spelen.

Verder biedt Temtem een Story Campaign, zijn er scala aan mogelijkheden om jouw character en diens huis te customizen en zal de game iedere drie maanden een seizoen introduceren. Temtem biedt crossplay en crossplatform ondersteuning. Bovenstaande trailer geeft een goede indruk. Leuk detail: onze community-member, en tevens XBNL-Discord moderator, ‘Evil Terrorr‘ heeft financieel bijgedragen aan het tot stand komen van deze game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties