Planet Zoo toont gameplay trailer

Eind maart ligt Planet Zoo in de schappen. In aanloop naar release toont de ontwikkelaar nieuwe beelden van de gameplay. kijk je mee?

Met Planet Zoo: Console Edition kunnen spelers zich verheugen op een prachtige sandbox management simulatiegame ontwikkeld door Frontier Developments. In deze game bouwen spelers gedetailleerde leefgebieden, beheren ze een dierentuin en gaan ze om met ‘levensechte’ dieren.

De Console Edition van Planet Zoo biedt een ongelooflijke verzameling authentieke dieren. Spelers kunnen voor hun dieren unieke leefgebieden creëren en uitgestrekte landschappen ontwerpen. Ze moeten zinvolle keuzes maken om de dieren te verzorgen terwijl ze intuïtief de wildste dierentuinen ter wereld aanleggen en beheren. In bovenstaande trailer kunnen spelers alvast een indruk van de game krijgen!

Planet Zoo: Console Edition is vanaf 26 maart 2024 beschikbaar. Als je niet kunt wachten om je eigen virtuele dierentuin te runnen, kun je nu alvast pre-orderen! Als bonus ontvang je drie exclusieve dieren om je dierentuin nog specialer te maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties