De pc gamers zien zichzelf als superieur. Op de pc is alles beter, mooier, sneller, enz, enz. Helaas moeten we dit in het geval van The Witcher toegeven.

Deze video laat de game zien op de meest ultieme instellingen die de game toe laat. De game is al prachtig van zichzelf. Maar deze beelden op 1080p en 60 fps met de pc op Ultra stand, kunnen Xbox One en PS4 bezitters alleen maar kwijlend achterlaten. Een aantal YouTubers zijn pas geleden gevraagd om deze game bij CD Projekt Red in Polen te gaan spelen. Sommigen mochten dit ook direct opnemen. Deze video komt van één van deze YouTubers. Hij wordt gespeeld op een pc met een Nvidia GTX 980 en een Intel i7 4790 met 8 of 16GB memory.

Nog maar een keer, om het erin te wrijven. De PS4 speelt de game af op 1080p en 30 fps, de Xbox One op 900p en 30 fps. Na het zien ben ik toch wel een beetje verdrietig. Wat een scherpte en detail. Misschien ooit?

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
renevanderglas
renevanderglas
9 jaren geleden

ik vindt dit eigenlijk erg ongepast..de rede komt omdat we weten adt een pc zeker op grafish gebied (mits high end) beter zal scoren …maar er is zeker geen ps4 en xbox one gameplay in omloop dus we kunnen niet met zekerheid zeggen wat er daadwerkelijk anders is..we weten dat op de ps4 bv de settings vergelijkbaar met is met high settings pc…dan komt er ook nog is bij om deze game daadwerkelijk in deze glorie te kunnen spelen zul je echt een hardcore graphics en gamer moeten zijn omdat de gtx 980 namelijk een prijskaart draagt van 780,-!!! sorry… Lees verder »

Martin
9 jaren geleden
Antwoord aan  renevanderglas

Hallo René,

Ik denk dat een high-end pc beter is dan een ps4 hoor. Die ontwikkeling gaat zo snel. Dat is sowieso niet bij te houden voor consoles.