Phil Spencer heeft al eens eerder zeer positief gesproken over Nintendo, toen een fan vroeg of er ooit een soort Smash Bros achtige game op Xbox zou verschijnen. Hij zei toen dat ze teveel respect voor Nintendo en de franchise hadden om daar mee te komen. Tenzij ze echt 100% achter het project stonden.

Gisteren op Twitter stuurde iemand een bericht naar Phil Spencer, waarin hij vertelde dat Nintendo een poll online had staan en daarin vroeg Nintendo aan fans met welke character ze in de volgende DLC moesten komen voor Super Smash Bros. Banjo van Banjo-Kazooie was een erg populaire keuze in deze poll. Phil Spencer liet weten er zelf ook absoluut achter te staan, om Banjo naar Super Smash Bros te brengen.

Aan Phil Spencer zal het dus niet liggen, hopelijk ziet Nintendo dit idee ook wel zitten. Het is een goed om twee giganten zo positief te zien praten over elkaar, terwijl ze toch elkaars concurrent zijn. Het feit blijft gewoon dat Phil Spencer een echte gamer is en toffe projecten niet in de weg wil staan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties