Arme ome Phil. Als PR baas van Xbox wordt hij er op aangekeken dat Scalebound is geannuleerd. Komt het nog wel goed met de line-up van de Xbox One?

Tuurlijk komt het goed voor Xbox One dit jaar, en al helemaal als het aan ome Phil ligt. De annulering van Scalebound heeft de fans pijn gedaan, maar hem ook.

Scalebound werd voor het eerst op de E3 van 2014 getoond en toen voelde het als King Joffrey op een draak (Game of Thrones), maar later kwamen er veel meer beelden. Volgens mij raakte er niet echt heel veel mensen enthousiast omdat het op Devil May Cry met draken leek. Niet echt een duidelijke focus of verhaal, enkel wat gevechten op het scherm.

Jammer, maar helaas

Het is jammer dat zo’n game wordt geannuleerd, ook al was het nog vrij onduidelijk wat het voor game zou worden.

Phil Spencer geeft dus aan dat ze de samenwerkingen met onafhankelijke studio projecten blijven aangaan maar dat first-party interne studios van groot belang zijn. Denk hierbij aan games zoals Halo, Gears of War en Forza.
Ik ben benieuwd waar Microsoft mee aan gaat komen op de E3 dit jaar. Volgens mij wordt het een ongelofelijk vette presentatie waar de Scorpio zal shinen als het nieuwe paradepaardje van Xbox! Ik verwacht veel oud (Xbox One) versus nieuw (Scorpio) vergelijkingen (Fallout 4 krijgt misschien een dikke upgrade?). Daarbij ook nog andere games die natuurlijk de Scorpio ten volle zullen benutten (Crackdown 3?).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments