Zoals jullie weten is Phil Spencer een behoorlijk belangrijk persoon bij Xbox. Via hem komen we vaak achter de laatste nieuwtjes dankzij onder andere de tweets die hij plaatst.

Sea of Thieves is al een behoorlijke tijd geleden op de radar verschenen en werd, als we het over exclusieve games hebben, gepromoot als dé game van het jaar. Inmiddels is Sea of Thieves gelanceerd en de beoordelingen zijn over het algemeen redelijk positief. De game is grappig en vermakelijk, vooral met vrienden, maar schiet op veel kanten toch nog wat tekort. De spelers bekritiseren tekort aan diepgang van het piratenleven en de vele technische mankementen. Phil Spencer heeft uiteraard ook een mening en heeft op een aantal punten zijn reactie gegeven.

Let the man speak!

Zo sprak Spencer bijvoorbeeld over het feit dat hij enorm blij is dat mensen de game niet alleen spelen, maar er ook over praten, posten en streamen, zodat Rare en Microsoft continu op de hoogte zijn van de meningen en ontdekkingen van de spelers. Daarnaast gaf Phil aan dat Microsoft de game zal blijven koesteren en dat zij de komende tijd veel aandacht zullen blijven besteden aan het (samen met Rare) voortdurend ontwikkelen van de game. Hij was ook erg tevreden over de sociale aspecten van de game.

In weer een andere tweet reageert Phil op een speler, die aangaf dat de game diepgang mist. Phil vertelde dat ze dat expres hebben gedaan, zodat ze zich meer op het sociale aspect van de game konden richten en hij vertelt ons dat Microsoft samen met Rare het plan heeft om in de toekomst meer aan de diepgang te willen werken.

Het ging niet alleen maar over Sea of Thieves trouwens. Een fan op Twitter had een vraag over Crackdown 3. Hij gaf aan zich zorgen te maken om de titel sinds deze uitgesteld was en we er sindsdien al een tijd niks meer over gehoord hebben. Spencer gaf toen aan dat het een team een plan met een deadline heeft en dat Xbox snel wat van zich laat horen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments