Paramount Television en Anonymous Content werken samen met EA om een grote Battlefield tv-serie neer te zetten. Academy Award-winnaar Michael Sugar en Ashley Zalta van Anonymous Content worden de executive producers.

Paramount is in zijn zoektocht naar nieuwe content EA tegen het lijf gelopen, ze willen graag met Battlefield aan de gang. “EA’s Battlefield heeft een ongelooflijk dynamisch verhaal en een trouwe schare fans, wat ons in staat stelt spannende, nieuwe en unieke content op het kleine scherm te brengen” zegt Amy Powell, President bij Paramount TV. “Wij kijken uit naar onze samenwerking met EA en Anonymous Content” voegt ze er aan toe.

Michael Sugar heeft het project mogelijk weten te maken. Je kunt hem kennen van onder andere Spotlight en The Fifth Estate (die film van Julian Assange). Ook Anonymous Content is niet de eerste de beste productiemaatschappij, ze hebben dit jaar Triple 9 geleverd en vorig jaar nog The Revenant. Ze hebben eerder met Paramount en Michael Sugar gewerkt aan The Fifth Estate en Spotlight.

Tegenwoordig werken Anonymous Content en Paramount aan verschillende Netflix-projecten. Of deze tv-serie ook naar Netflix gaat is nog niet duidelijk. De bedrijven hebben de serie aangeboden aan de grote kabelnetwerken en online broadcasters.

Het is voor het eerst dat de organisatie werkt met content op basis van een game, maar “vanwege zijn passie voor Battlefield kunnen we ons voor dit project geen beter team voorstellen dan Anonymous Content en Paramount” geeft de baas van EA Entertainment aan, “Michaels carrière spreekt voor zich.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments