Outer Wilds, die eerder werd aangekondigd dat het dit jaar nog uit zou komen, komt toch dit jaar niet, maar pas in 2019. Wij wachten wel hoor!

Nee, het gaat niet om The Outer Worlds van Obsidian, maar om Outer Wilds van Mobius. De twee titels die allebei in 2019 gaan uitkomen kunnen nog wat verwarrend zijn omdat het in beide gevallen ook nog eens om een game met een sci-fi thema gaat.

De game is een sci-fi ontdekkingsgame met de looks van No Man’s Sky, maar in tegenstelling tot die game een “handgemaakt zonnestelsel” stellen ze zelf. Het gaat om het ontrafelen van de mysteries in het cosmos.

Begin dit jaar kondigde de ontwikkelaar aan dat de game aan het einde van 2018 het licht zou zien, maar met nog een paar dagen op de klok zit dat er niet meer in en hebben ze al aangekondigd dat het 2019 gaat worden. “Om jullie de meest gepolijste en stabiele versie van de game te brengen zullen we Outer Wilds in 2019 uitbrengen.”

Het zal in elk geval niet voor 1 februari zijn, want op die datum komen ze met een grote nieuwsupdate over de game. Tot die tijd blijven ze er hard aan werken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments