Orisa nieuwe held Overwatch

Play of the Game!

Het werd tijd voor een nieuwe held in Overwatch. De game die er met ’the game of the year award 2016′ vandoor ging. Terwijl de hele wereld zeker wist dat de volgende held Doomfist ging worden lachte Blizzard en kondigde men afgelopen week Orisa aan.

Orisa is een overblijfsel van de OS15-robots. Deze robots ken je uit de intro omdat zij in eerste instantie de stad Numbani moesten beschermen. Na een aanval van Doomfist werden ze echter op non actief gezet en werden duizenden robots werkloos (geintje). Orisa is gemaakt door Efi Oladele. Oke, genoeg gekletst, wat kan ze?

Orisa is een tank en wordt in ieder geval uitgerust met een fusion driver. Met dit wapen neemt haar vuursnelheid langzaam af, iets wat D.va ook heeft. Met haar alternatieve vuurmodus kan ze vijanden naar elkaar toe trekken, iets wat ze geleerd lijkt te hebben van Zarya.

Als skills heeft ze Fortify en Protective Barrier. Met die eerste kan ze meer schade incasseren terwijl die tweede zorgt voor een beschermend schild voor het hele team. Als Ultimate mag ze (of het?) het doen met Supercharger, hiermee zet ze een projectiel op de grond die teamgenoten een tijdelijke schadeboost geeft. Kortom een nieuwe tank, met het beste van een aantal helden, voor het hele team!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments