Ja ja, het houdt maar niet op. Hebben we net Far Cry 5 weggegeven, komt de volgende weggeefactie al weer langs. Samen met onze vrienden van GameResource mogen we weer een game uit hun collectie gaan weggeven.

Om onze wekelijke podcast te promoten, hebben wij deze keer een kleine prijsvraag in het leven geroepen. Wat je ervoor moet doen is best simpel.

Elke week praten wij in onze podcast over al het nieuws wat wij in die afgelopen week hebben gebracht. Denk daarbij aan een discussie of Sea of Thieves saai is of niet. Of wat er zo mis is aan loot boxes? Of dat Halo een echte game is of een Disney Space Shooter? Ga zo maar door. Met drie van onze redactieleden kletsen we over al dit soort zaken en is het vaak lachen, gieren, brullen en ranten geblazen. Onze laatste podcast vind je hier.

De vraag

Wat wij van jullie vragen is simpel. Elke week geven we de trouwe luisteraars een klein cadeautje als dank voor het luisteren naar onze podcast. Wat is dat ‘cadeautje’?

Weet je het antwoord hierop, mail dit dan naar: [email protected] met als onderwerp Podcast prijsvraag. De winnaar mag uit de collectie van GameResource een game kiezen. De winnaar zal zaterdag bekend worden gemaakt.

Actievoorwaarden:
de game moet in de huidige leverbare Xbox collectie van GameResource zitten (pre-orders zijn uitgesloten).
Om te winnen moet je aan alle voorwaarden voldoen.
Als je gewonnen hebt, laten we dat via het door jou gebruikte mailadres weten, hou dit zelf in de gaten en posten we dit op de betreffende Facebook post. Hebben we na 48 uur nog geen reactie van de ontvanger gehad, dan trekken we een nieuwe winnaar en vervalt het recht op je prijs. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
De game wordt geleverd door GameResource en zij zorgen voor de levering van je prijs. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze levering of voor gebreken bij de verzending van de prijs door PostNL.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties