Larian Studios, de ontwikkelstudio achter het langverwachte en zeer succesvolle Baldur’s Gate 3, hebben een duidelijke boodschap voor hun fans: trap niet in de val van scalpers. De Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3, die begin volgend jaar uitkomt, is namelijk niet beperkt beschikbaar.

Deze prachtige editie, inclusief een fysieke Xbox-kopie van het spel, werd onlangs aangekondigd en de pre-orders vlogen de deur uit. Maar nu duiken er al scalpers op op sites als eBay, die hun bevestigde pre-orders voor opgeblazen prijzen proberen te slijten. Michael Douse, directeur van uitgeverij bij Larian Studios, heeft via Twitter (of X) fans opgeroepen om deze scalpers links te laten liggen. “De Deluxe Edition is niet een gelimiteerde uitgave en de voorraad is stabiel. Er worden meer golven voorbereid voor verzending in Q1 2024, dus als je ze online ziet voor hogere prijzen, sla het over. Er zal geen schaarste zijn.”

Larian heeft een minimumaantal bestellingen bevestigd, maar dat aantal werd al op de eerste dag overschreden. Dankzij de verzenddatum in het eerste kwartaal van 2024 kan Larian de grootte van de golven eenvoudig verhogen zonder de verzenddatum in gevaar te brengen. De Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3 is een koopje als je kijkt naar wat er allemaal bij zit en dat zien we niet vaak. Voor 80 euro krijg je een fysieke kopie van het spel, een Mind Flayer-poster, twee patches, 32 stickers, een stoffen wereldkaart, de soundtrack op drie cd’s, een verzamelbare speldoos en een heleboel DLC en digitale bonuscontent. Rik heeft deze editie uiteraard al in de pre-order staan voor elk mogelijk platform.

Onlangs bevestigde Larian ook dat Baldur’s Gate 3 in december eindelijk naar Xbox Series X|S komt. De volledige releasedatum wordt (eindelijk) onthuld tijdens The Game Awards op 7 december.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties