Overwatch is al een aantal weken uit en de originele teamshooter heeft zich ontwikkeld tot een simpele, maar toch diepgaande game. Met de introductie van Competitive Mode kijken gamers reikhalzend uit naar de nieuwe hero, die binnenkort onthuld zal worden.

De nieuwe hero uit Overwatch zou Sombra moeten heten. Sombra is de moeder van Pharah, de Egyptische aanvallend ingestelde hero. In de game wordt al meerdere malen naar haar gehint. Zo staat ze op posters en spreek Soldier-76 soms de legendarische zin: your mother would be proud of you, waarop Pharah antwoord: You didn’t know my mother very well then.

sombra_theorycraft_skills-700x249

Afgelopen week kwam Blizzard al met een teaser door een blueprint van een wapen op Twitter te plaatsen. Sombra zou gebruik moeten gaan maken van een sniper die gebruik maakt van genezende kogels, denk dus aan een healende sniper. Volgens voorspellingen zou Blizzard van plan zijn om haar te onthullen tijdens de San Diego Comic-Con. Blizzard heeft namelijk een aantal details van hun panel uit de doeken gedaan getiteld: achter de schermen bij Overwatch’s nieuwe hero. Het wordt dus nog even afwachten, maar zodra we meer weten brengen we jullie direct op de hoogte.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties