Octopath Traveler II komt naar de Xbox

Tijdens de Tokyo Game Show 2023 is Octopath Traveler II getoond. De game van Square Enix komt naar de Xbox. Meer weten? Check de trailer!

We hebben er afgelopen jaar behoorlijk van gebaald toen bleek dat Octopath Traveler II niet op de Xbox zou verscheen. De game kwam in februari 2023 naar verschillende platformen, maar Xbox werd overgeslagen. Voor de fans van de franchise hebben we echter goed nieuws.

Sarah Bond van Xbox verscheen op het podium tijdens de Tokyo Game Show 2023 om te laten weten dat de geliefde game naar Xbox komt! Bond onthulde dat Xbox in de afgelopen vijf jaar het aantal uitgebrachte Japanse games op het Xbox-platform meer dan verdubbeld heeft en introduceerde een speciale boodschap van Yu Miyake, Vice President van Creative Business Unit II bij Square Enix. Miyake kondigde aan dat hun prachtige HD-2D RPG, Octopath Traveler II, begin 2024 beschikbaar zal zijn op Xbox-platforms.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar ik denk dat we er van uit mogen gaan dat er sprake is van een 1-jaars exclusiviteitscontract met PlayStation. Dit zou betekenen dat de game na 23 februari 2024 op de Xbox verschijnt. We tellen alvast de dagen af!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties