No Man’s Sky naar de Xbox

Wie het over console wars heeft, heeft het het mede over exclusives. Waar recent Playstation exclusives Hellblade en Crash N Sane trilogy ook zijn aangekondigd voor de Xbox, komt er binnenkort nog een naar Microsoft’s paradepaardje: No Man’s Sky.

Ontwikkelaar Hello Games liet weten dat er deze zomer een grote update voor de game aankomt, samen met een Xbox One versie. Deze zou digitaal en fysiek uitgebracht gaan worden. Die laatste versie wordt uitgegeven door 505 Games. De Xbox versie beloofd daarbij ondersteuning voor 4K en zal Xbox One X Enhanced worden.

Tevens zal de Xbox versie vanaf day one de voorgaande updates en uitbreidingen ontvangen. Deze heten: Foundation, Pathfinder en Atlas Rises. De nieuwe update zal NEXT heten en ook direct beschikbaar zijn voor de Xbox One. Wat voor vernieuwingen deze met zich meebrengt is nog niet bekend, maar Hello Games belooft dat dit de grootste update voor de game ooit gaat worden. In Atlas Rises werden nieuwe verhaallijnen en een online co-op mode geïntroduceerd.

No Man’s Sky is een action-adventure game die draait om verkennen, vechten, overleven en het ruilen van goederen. Dit doe je door verschillende planeten met elk hun eigen ecosysteem te verkennen. De game schijnt er biljoenen te hebben. De game kende een grote hype, maar werd uiteindelijk met gemixte gevoelens ontvangen.

Een releasedatum is er nog niet, maar Hello Games geeft aan dat het deze zomer zal gaan worden. Gaan jullie deze game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties