De vorige update is nog niet eens opgedroogd, de volgende staat al weer klaar. Wat zit er allemaal in deze update.

Volgens onze eigen Major Nelson is deze update vooral geïnspireerd door feedback uit de community. Deze nieuwe toevoegingen draaien nu een maandje in het Insider programma en nu komen ze naar de gehele community toe. Het zijn extra toepassingen voor de onderdelen die in de vorige update zijn ingevoerd zoals Beam in de Guide. Daarnaast zijn de bestaande toepassingen ook weer bijgewerkt.

 • Profiel en Activity Feed
  Er is een nieuwe ‘Join Broadcast’ knop in je profiel te vinden. Als er iemand bezig is met een gameplay stream dan kan je jezelf bij de stream voegen.

  In de Activiteiten Feed kan je nu bepaald posts verbergen, posts bovenaan de feed pinnen en posts filteren op vrienden, games of Clubs.

 • Clubs en Looking for Group (LFG)
  Bij het maken van een LFG post kan de eigenaar van die post stats zien van de spelers die jouw party in willen. Deze stats zijn alleen gericht op de game die je dan aan het spelen bent en bevatten bijvoorbeeld de kill/death ratio, rang of score.

  Voor de Achievement jagers, je kan nu LFG berichten scannen op de Achievement die jij wil gaan halen.
  Ook zie je in de Game Hub en Club Hub hoeveel open berichten er staan.

  Heb je een succesvol bericht LFG gemaakt en wil je die herhalen, je kan nu de vorige berichten zien en deze dan kopiëren in een nieuw bericht.

  Als je een LFG bericht maakt, dan zie je alle tags die je eerder hebt gebruikt.

  Club eigenaren en admins zijn nu duidelijker zichtbaar door een label die in hun berichten te zien is.

  Club eigenaren en admins kunnen een bericht bovenaan de pagina vastpinnen.

 • My Games and Apps en Instellingen
  Je kan in deze sectie games op platform filteren, dus Xbox One en Xbox 360 games.
  Ook is er een aparte titel Abonnementen te vinden waarop je direct je abonnementen kan zien en de Games with Gold van die maand.

Verder is het team hard aan het werk. Men is nu bezig om Kinect auto-zoom voor Beam en Twitch mogelijk te maken. Dus men blijft sleutelen en verbeteren. De update is zo’n 400+mb groot en mocht hij niet automatisch starten, dan kan je hem in je instellingen bij systeem vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments