De populaire muziek streaming service, Pandora, is nu ook voor de Xbox One beschikbaar. Voorlopig is de Pandora app alleen voor de One te verkrijgen en helaas alleen voor US Xbox Live accounts.

Pandora

Pandora laat je muziek streamen terwijl je aan het gamen bent. Het is benaderbaar via de ‘Snap’ functie. Pandora kan ook bestuurd worden door stem en beweging via de Kinect. Dus pin je muziekstations en luister lekker naar je favoriete muziek terwijl je Far Cry speelt.

Pandora

Pandora geeft aan dat de app speciaal voor de huiskamer is ontwikkeld inclusief een mini-speler die zichtbaar blijft terwijl je door de app heen bladert.

Pandora heeft er eigenlijk nog lang over gedaan om een app te ontwikkelen voor de gameconsole. Amerikaanse statistieken wijzen uit dat zo’n 76 procent van de mannelijke luisteraars Pandora gebruikt voor achtergrondmuziek bij het gamen.

Vevo

Vevo

Niet alleen Pandora maar ook de bekende muziekvideo streamer Vevo is nu te krijgen voor de Xbox One. Vevo heeft zijn eigen app gelanceerd welke een groot aantal muziekvideo’s bevat.

Xbox manifesteert zich meer en meer als een entertainment console. We zien met de komst van deze apps dan ook het grote verschil met Sony en de Playstation 4. Sony heeft duidelijk te kennen gegeven zich vooral op gaming te focussen. Gemiste kans?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties