Dat er bij veel gamers blijkbaar een geldboom in de tuin groeit, blijkt wel weer uit dit bericht. Een controller van 180 euro die als een warm broodje over de toonbank gaat. Voordat hij überhaupt al uit is.

Nu heb ik echt niet te klagen en de vorige Elite heb ik ook gekocht, weliswaar voor minder dan de 150 euries waar hij voor uitkwam, maar toch. Bij de prijs van deze versie, 179,99 euro, haakte ik echt af. Maar blijkbaar ben ik een uitzondering.

Want Amazon laat nu al zien dat hij bij hen niet meer te bestellen is. Dat is de eerste retailer waar dit wordt gesignaleerd. Blijkbaar is dat best dure apparaat toch zo gewild dat een grote speler als Amazon al door zijn pre-order voorraad heen is. Gelukkig kunnen we in Nederland deze controller nog gewoon bij onze dikke vrienden bestellen. Maar het is een voorteken. Dus denk je erover om hem te halen en wil je hem op 4 november gewoon hebben, dan is het raadzaam snel te beslissen. Bij de vorige editie heeft het ook maanden geduurd voordat de voorraad weer op peil was.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bellamy
4 jaren geleden

Ik vind het een hoop geld.. Voegt het daadwerkelijk iets toe aan de game experience?