Woohoo, we mogen weer terug naar Midden Aarde! Blockbuster Shadow of Mordor krijgt namelijk eind deze maand een nieuwe dlc die door het leven zal gaan als The Bright Lord.

Spelers kruipen in dit avontuur in de huid van de elf Celebrimbor, de elf die in de originele game zorgt voor wraithkrachten. Het avontuur speelt zich deze keer echter duizenden jaren voor de gebeurtenissen van de originele game af. Tevens is Celebrimbor in dit avontuur nog in leven en aangezien hij de maker van The One Ring is mag je als klap op de vuurpijl de ring gebruiken om het op te nemen tegen niemand minder dan Sauron. Whoop whoop!

Het kan nog mooier, want de krachten die Celebrimbor in Shadow of Mordor doorgaf aan Talion, bezit hij nu zelf, en omdat hij nog leeft zijn deze ook nog een stuk sterker! De nieuwe krachten bestaan uit de mogelijkheid om je vijanden op te roepen en ze aan te vallen vanuit de wraithwereld. Dit laatste betekent dat de speler onzichtbaar kan worden wat weer voor een geheel nieuwe stealthgameplay zorgt.

Bright Lord DLC

In The Bright Lord mogen spelers ook aan de slag met nieuwe powers. Denk hierbij aan Shadow Branding (een broertje van Shadow Strike maar nu domineer je direct je vijand) en Rapid Fire Bow, die er voor zorgt dat je pijlen snel achter elkaar af kunt vuren. In The Bright Lord zitten helaas geen nieuwe runes maar Warchiefs kunnen nu stijgen tot level 25, wat er voor zorgt dat je runes tot level 30 kunt oppakken. Deze kunnen meegenomen worden naar de originele game om daar nog sterker te worden.

Een leuke twist in het plot is dat je in de campagnemissies (die tien hoofdstukken zal beslaan) nieuwe vrienden maakt. Onder die vrienden vallen Uruks die verrassend genoeg, net als jijzelf, tegen Sauron vechten.

The Bright Lord is vanaf 24 februari verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties