NERO 1

Developer Storm in a Teacup kondigde vorig jaar tijdens de E3  aan dat hun eerste game NERO naar de Xbox One zou komen via het bekende ID@XBOX programma. Details waren toentertijd erg schaars en tot nu is er nog steeds weinig bekend gemaakt rond deze game. Zo weinig dat ik de game al eigenlijk weer vergeten was. Nu blijkt ineens dat de game deze vrijdag uitkomt en het wordt tijd om voor de release nog even mijn geheugen op te frissen, want wat was dit ook al weer voor game?

1402413545_Nero%20(1)

NERO is een First Person Adventure game en, zoals de omschrijving al laat horen, lijkt het te focussen op een emotioneel en ontroerend verhaal. De game is voor het verkennen en het oplossen van puzzels. De beloning voor deze puzzels worden verhalend vertelt en de ontwikkelaar zelf vergelijkt deze ervaring met het lezen van een boek maar dan meer visueel uiteraard.

1402413545_Nero%20(5)

Zoals gezegd komt de game vandaag uit op de Xbox One voor een prijs van €19,99. Deze game is een tijdelijke exclusive. Mocht je een beeld willen vormen van de game, check dan deze trailer:

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties