We hebben Dying Light, Dead Island, State of Decay. Het zombie thema lijkt altijd weer nieuwe games op te leveren. Maar nu net ff anders.

Nature’s Zombie Apocalypse laat de mens nu eens niet de redder van de mensheid zijn. Nee, ze kiezen voor een andere insteek namelijk zwaarbewapende dieren die deze zombie invasie proberen te overleven. De spelbeschrijving laat het al zien.

Verdedig pinguïns en red kittens

De mens is overgenomen door een zombie plaag. Wanhopig proberen de dieren hun uitsterven te voorkomen en komen zij in opstand. In een chaotische kruistocht gaan grote beren en woedende olifanten. gebruikmakende van zwaarden tot vries-stralen, in strijd om hun ondergang te voorkomen. Speel als dier en strijd samen met vrienden tegen deze invasie, verdedig pinguïns en red kittens.

Zombie Apocalypse

Bizarre beschrijving, vind je niet? De dieren hebben een unieke ‘rage move’ waarmee ze de zombies vermorzelen. Zo is er een eend die zombies in een tornado zuigt en een olifant die met grote snelheid aan komt stormen en zombies door de lucht heen laat vliegen.

Multiplayer co-op

De game zal een multiplayer co-op hebben en er is een kans dat in de Xbox One versie er wel tot 8 spelers tegelijk met elkaar kunnen strijden. De game heeft het groene licht gehad om op Steam uit te komen dus we hopen dat hij ook snel op de One te koop zal zijn.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties