Naar het Pentagon in The Division 2

Na de buitenwijken van Washington is nu het Pentagon aan de beurt. De strijd gaat voort. Tijd om The Division 2 weer op te pakken?

Episode 2 – Pentagon: The Last Castle, de nieuwe contentupdate voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 15 oktober beschikbaar voor spelers met de Year 1 Pass. Alle overige spelers gaan vanaf 22 oktober gratis met Episode 2 aan de slag.

Spelers die The Division 2 nog niet hebben, worden ook niet vergeten. Van 17 tot en met 20 oktober is The Division 2 namelijk geheel gratis te spelen op. Spelers die vervolgens besluiten de game aan te schaffen, behouden bovendien al hun voortgang. 

In Episode 2 – Pentagon: The Last Castle, de tweede episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na de situatie in Washington D.C. nog verder geëscaleerd is: Black Tusk-strijders richten nog meer schade aan dan ooit tevoren. Het is aan de Agents van The Division om de geheimen van het zwaarbewaakte Pentagon te ontdekken voordat deze in de verkeerde handen vallen. Episode 2 bevat onder andere twee nieuwe hoofdmissies en een gloednieuwe Conflict PvP-modus.

Episode 2 – Pentagon: The Last Castle bevat onder andere:

  • Twee nieuwe hoofdmissies
  • Nieuwe specialisatie: Technician
  • Nieuwe geclassificeerde opdrachten (exclusief voor spelers met de Year 1 Pass)
  • Nieuwe Conflict PvP-modus
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments