Mortal Kombat 1 onthult eerste gameplay voor DC’s Peacemaker

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer uitgebracht waarin de gameplay wordt onthuld van de aankomende DLC. 

In de recent uitgebrachte video staat DC’s Peacemaker, vertolkt door acteur John Cena, paraat om Liu Kang’s Nieuwe Tijdperk van vrede te betwisten. Hij beschikt over een reeks vaardigheden, waaronder de geweervaardigheden, kenmerkende helmvaardigheden, zijn trouwe adelaar Eagly, en niet te vergeten zijn legendarische dansmoves en pittige humor.

Bovenstaande trailer biedt ook een eerste blik op de gameplay van Janet Cage, een nieuwe DLC Kameo Fighter en alternatieve realiteitsversie van Johnny Cage die tijdens wedstrijden kan helpen met een reeks ondersteunende bewegingen. Janet Cage is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop in maart 2024.

Daarnaast wordt de Krossplay-functionaliteit toegevoegd aan Mortal Kombat 1 op 28 februari voorXbox Series X|S. Met de Krossplay-functie kunnen spelers matchmaken in 1 vs. 1 Kombat League en Kasual matches, vrienden uitnodigen voor 1 vs. 1 privé matches en leaderboard statistieken bekijken op alle ondersteunde platformen.

Peacemaker is gebaseerd op DC’s film The Suicide Squad en de Peacemaker-serie op Max. Peacemaker wordt op 28 februari toegevoegd aan het roster van Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack bezitters, gevolgd door een volledige release op 6 maart.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties