Vandaag zien we dit nieuws al op meerdere plekken verschijnen. Een speciale Xbox One S ter ere van Forza Horizon 3. De vraag is alleen, welke wil je hebben?

Want de drie consoles die zijn opgedoken verschillen nogal in look. Ik kan met recht zeggen dat de ene echt heel lelijk is en de ander prachtig stijlvol. Om welke consoles gaat het?

Duitsland

Als eerste zien we de lelijke versie. Een samenwerking tussen Xbox One S en Audi R8. Op de officiële Duitse Facebook pagina wordt ter ere van Forza Horizon 3 een giveaway georganiseerd waarbij je deze speciaal gemaakte console kan winnen. De vraag is of je dit überhaupt in je kast wil hebben staan. Gelukkig moet je Duits zijn om mee te kunnen doen.

qx4ij45ngj4yj3xkolx2i3-1200-801

Hij wordt geleverd met een met leer omhulde controller (of iets wat daar op moet lijken) die je het idee van een stuurwiel moet geven.

Frankrijk

Dan over naar Frankrijk want ook daar is eenzelfde soort wedstrijd te zien. Ook daar wordt zo’n monsterlijke console weggegeven. Dit is er één in het model van een klassieke Ford Mustang in de subtiele kleuren zwart en wit. Je moet wel Frans zijn om hem te winnen. Allez trotoir.

Australie

Goed, nu over naar stijl. Helaas moeten we daarvoor naar Down-Under want Xbox Australia laat namelijk dit juweeltje zien. Deze console is gemaakt in de stijl van een Lamborghini Centenario. Geen rare vormen maar gewoon simpele belijningen en een prachtig logo, meer is er toch niet nodig? Wederom kunnen wij dit prachtige apparaat niet winnen, en dat is heel jammer.

xbox-one-s-lambo-61

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments