Dit jaar mocht ik aan de gang met de game Turmoil en daar was ik vrij positief over. Alles klopte, de game mechanieken, de graphics, het sfeertje en de muziek. Ontwikkelaar Gamious heeft daar nu een trailer over vrijgegeven waar je een kijkje in keuken kan nemen.

Je ziet onder andere de eerste staat van Turmoil en het originele idee om voor modern te gaan i.p.v. 19e eeuwse olie maatschappijen. Dat is leuk om te zien. Ik ben blij dat ze de keuze hebben gemaakt voor 19e eeuwse uitstraling, omdat moderne middelen zo saai ogen. Alleen maar zilver en dan groen gras.

Ik kan niet wachten tot Turmoil een volle release krijgt i.p.v. een early access variant. Mensen zijn op Steam (PC platform) ook al heel enthousiast over Turmoil, dus het kan volgens mij alleen maar goed uitpakken voor ontwikkelaar Gamious. Het is natuurlijk ook goed dat ze nu alles verfijnen i.p.v. gelijk online gooien, maar je ziet door de trailer al welke ontwikkelingen ze hebben doorgevoerd. Als de game echt ‘full version’ uitkomt, dan hoor je het natuurlijk door ondergetekende, de fanboy.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties