We worden allemaal al jaren zoet gemaakt met hele mooie trailers, om vervolgens na een jaar of twee teleurgesteld te worden met een downgrade omdat het toch allemaal niet zo soepel ging met de ontwikkeling. Daarom zijn gameplaybeelden leuker om te zien dan enkel trailers en daar is Microsoft het mee eens.

‘Ome Phil vertelt’ gaat verder, de rubriek die redacteur Rob (Veldje63) vaak genoeg in het leven heeft geroepen omdat zijn uitspraken altijd wel iets losmaken op onze redactie. Dit keer heeft Ome Phil aangegeven dat Microsoft dit jaar op de E3 meer focus legt op gameplay beelden dan cinematic trailers.

Het is fijn dat Microsoft hier waarde aan hecht, want we weten allemaal hoe het is om teleurgesteld te worden als een game niet aan de verwachtingen voldoet. The Division had hier last van en Watch Dogs ook (op grafisch vlak dan). Bedrijven als Bethesda deden dit vorig jaar erg goed door gelijk met gameplay te komen, waardoor de gamers weten waar ze aan toe zijn. Ubisoft heeft zijn lesje ook wel geleerd, hoewel Watch Dogs 2 er toch wel echt heeeeel erg goed uitzag en dus op een PC van 2000 euro liep i.p.v. een console. Maar goed, we zien wel bij de E3 in hoeverre Watch Dogs 2 mogelijk is op de console. Bij Microsoft kunnen we in ieder geval genieten van gameplay beelden (mag ook wel met ReCore, Sea of Thieves en Gears of War 4).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments