Microsoft presenteert nieuwe Xbox Wireless Headset

De vorige headset voor de Xbox van Microsoft vond ik persoonlijk geen succes. Maar nu hebben ze een nieuwe die er wel heel gelikt uitziet.

Vandaag heeft Microsoft de Xbox Wireless Headset aangekondigd, het nieuwste accessoire voor de Xbox familie, met de beste audio- en chatprestaties in zijn klasse. De Xbox Wireless headset levert uitgebreid geluid, langdurig comfort, aanpasbaarheid en gebruiksgemak voor al je favoriete gaming devices, waaronder Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 pc’s en mobiele apparaten.

De headset ondersteunt alle surround technologien zoals Sonic, Atmos en DTS Headphone: X.

We hebben veel tijd aan het testen in de speciale audiokamers gespendeerd om zo te begrijpen hoe de headset in verschillende omgevingen het geluid produceert. Of je nu in je game room, huiskamer of studentenkamer zit, de audio moet als beste te horen zijn.

Erik Garcia, Project Architect and Lead

De headset heeft een auto-mute functie die automatisch je microfoon kan muten. Maar natuurlijk heeft het ook een manuele mute functie. Hij is gebouwd voor optimale comfort tijdens je lange game-sessies.

Games spelen is een diepgaande sociale activiteit. Zeker nu. Het team heeft zijn best gedaan om een headset te maken die alle onnodige afleidingen weghaalt waardoor de speler zich kan focussen op de game en op zijn vrienden.

Scott Wang, the Senior Design Researcher

De headset is met meerdere apparaten te gebruiken waaronder je Xbox en je Windows 10 pc. Maar ook je mobiele apparaten kunnen via Bluetooth gebruikt worden. Met je Xbox Accessories app kan je de audio perfectioneren door het gebruik van een equalizer, een bass boost, je auto-mute gevoeligheid, mic monitoring en de felheid van je mic licht.

De headset levert je in 30 minuten weer 4 uur speeltijd en gaat, bij volledige oplading na 3 uur, zo’n 15 uur mee.

De Xbox Wireless headset is vanaf 16 maart beschikbaar voor €99,99 en pre-orders starten vandaag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties