Xbox hoofd Phil Spencer verklaarde in een interview dat het bedrijf serieus een lancering van een ge-upgrade Xbox One dit jaar overwoog. 

Uiteindelijk hebben we de Xbox One S aangekondigd gekregen voor dit jaar, het had niet veel gescheeld of het was een console met een hardware-upgrade geweest. Phil Spencer zegt:

” We konden een nieuwe update doen dit jaar. We hebben er zelfs naar gekeken. We waren zelfs zo ver dat we de specificaties al voor ons hadden en ons afvroegen of we iets moeten lanceren wat minder is dan Scorpio dit jaar, maar om eerlijk te zijn kun je geen ware 4K console dit jaar doen. En ik denk niet dat er iets effectief gezien tussen een 1080p console en een 4K console zit. Vanuit een consumenten-televisie-oogpunt is zit er niks tussenin. Dus laten we focussen op 4K en volgend jaar is het goede jaar daarvoor.

Project Scorpio moet het gaan doen voor Microsoft dus. Deze zal high-end hardware hebben om 4K gaming te ondersteunen terwijl het ook nog de oudere Xbox One games en accessoires ondersteund.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties