Goed nieuws voor de motorrijders onder ons! De NECA (National Entertainment Collectibles Association) heeft een echte Master Chief motorhelm aangekondigd.

De helm werd voor het eerst geteased in juni vorig jaar. De helm is helemaal legaal en zal beschikken over inkepingen aan de voorkant om een beslagen vizier te voorkomen. Tevens krijgt de helm ventilatieschachten aan de zijkant die er voor moeten zorgen dat je niet met een bezweet hoofd komt te zitten in je helm.

De helm op het plaatje is een prototype, maar biedt al wel een beeld van hoe de helm er uit zal komen te zien. De helm zal in juli als eerste in de Verenigde Staten uitgebracht worden . Of de helm ook richting Europa komt is nog onbekend. Het lijkt ons in ieder geval vet. Als ze nu ook nog even een Warthog en een Ghost gaan maken…

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Ik zou toch spontaan mijn motorrijbewijs gaan halen om hem met een reden te dragen. (Weet ook dat je hem gewoon kan kopen en hem thuis kan dragen, maar dat is een beetje vreemd)

Domingo Vrij
Domingo Vrij
9 jaren geleden

Haha, gelijk heb je! Als we allemaal met Anonymousmaskers kunnen lopen dan moet het ook met Master Chief helmen kunnen 😛