BioWare heeft zo vlak voor de release van Dragon Age niet veel te doen lijkt het. Eerder konden we het Roundtable overleg al bijwonen waardoor we al het één en ander kwamen te weten over Mass Effect 4.

Gister ging Aaryn Flynn, één van de BioWare-bazen, op Neogaf in gesprek met fans om te kijken wat er in een “mogelijke” remake van de Mass Effect-trilogie zou moeten komen. Dat BioWare voor een mogelijke remake kiest is niet geheel opvallend. Net zoals bij films lijkt de creativiteit op en is het tijdperk van de remakes aangebroken. Ze schieten niet alleen als paddenstoelen uit de grond, maar zijn ook nog eens bijzonder populair. Tijd dus dat BioWare hier ook z’n steentje aan bijdraagt.

In het gesprek kwam naar voren dat gamers 1080p en 60 fps willen hebben. Natuurlijk moeten de textures opgepoetst worden en mogen de nieuwe grafische truukjes van de nieuwe GPU’s ook uit de kast getrokken worden. Bij remakes is het ook de gewoonte dat alle DLC meegeleverd wordt en daar werd ook voor gepleit.

Waarschijnlijk zijn ze bij BioWare nog een beetje aan het orienteren, dus het is nog niet bevestigd, maar wat mij betreft mag hij komen hoor.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties